TOP LASH CAMP


 Lash artistii din Romania si din mediul international se vor reuni in cadrul evenimentului unic TOP LASH CAMP 2018, timp de 3 zile, pentru o experienta de neuitat, in domeniul lash making. Acest eveniment va fi punctul de control in dezvoltarea si evolutia tehnicienilor extensiilor de gene.


Top Lash Camp 2018 va aduce pe scena cei mai buni traineri si speakeri nationali si internationali, care se vor implica activ in transmiterea informatiilor despre propriile tehnici cu renume-trade mark, prin workshopuri, live-demo, live-video, congrese despre experiente, planuri si tendinte SI MARKETING in industria Lash Making-ului International.

Demostreaza-ti aptitudinile profesionale participand si la competitia online TOP LASH AWARDS 2018! (nominalizarile vor putea fi accesate in curand).


Iti oferim posibilitatea de a participa la una sau mai multe nominalizari din cele 47 pentru Romania si 47 nominalizari Internationale! Astfel poti castiga premii si cupe cu titlul TOP LASH din cele 94 de cupe pe care le-am pregatit pentru tine.


 
HOT LINE: +40748020099
FB: Top Lash Camp Romania
*Biletele pentru TOP LASH CAMP sunt disponibile pe www.neicha.ro, pana cand in cel mai scurt timp se va updata si site-ul www.tabyalashes.com

Produse pe pagină:
Sortare după:

TOP LASH CAMP BILET STANDARD

Ce include biletul STANDARD?INTRAREA LA CONGRES PENTRU o persoana TIMP DE 3 ZILE;DIPLOME PERSONALIZA..

2.300Lei Fără TVA: 2.300Lei

TOP LASH CAMP BILET VIP

Ce include biletul VIP? INTRAREA LA CONGRES TIMP DE 3 ZILE;DIPLOME PERSONALIZATE;CUPE PERSONALIZATE;..

3.220Lei Fără TVA: 3.220Lei

TOP LASH CAMP BILET DUO

Ce include biletul DUO?-pentru 2 persoaneINTRAREA LA CONGRES TIMP DE 3 ZILE;DIPLOME PERSONALIZATE;KI..

4.370Lei Fără TVA: 4.370Lei