Blan Shutte, bradul dv. pentru produse de make-up profesionale!

Posted by Floriana 20.10.2017 0 Comment(s)

BLANC (alb) + SHU (Dumnezeul luminii) + ETTE (Femeie)

  • Simbolul reprezinta ochiul zeitei nascute din Lumina Alba si numele de marca semnifica frumusetea pe care o alegi sa o pui in evidenta intr-un mod  natural si gratios.
  • Produsele Blan Shutte sunt destinate atat make-up artistilor, care pot realiza lucrari de exceptie, dar si pentru a fi experimentat de publicul larg.  Initiatorii brand-ului isi propun calitatea  si  adaptabilitatea ca fiind caracteristicile esentiale. Idealul este evidentierea expresivitatii, a captivarii prin puritate.

  • Brand-ul de make-up Blan Shutte va va surprinde prin designul ambalajului, practic și in acelasi timp original, de care va veti indragosti pur si simplu.
  • Din cele trei variante de de rimel extra pigmentat, o poti alege pe cea care ti se potriveste cel mai bine!

BLAN SHUTTE PODIUM FIBER FILLED MASCARA-confera alungirea genelor natural si efect de volum 3D.

BLAN SHUTTE VOLUM & CURL MASCARAasigura o aplicare perfecta inclusiv in coltul interior si exterior al ochiului ! Periii desi vor oferi genelor tale volum maxim cu o singura aplicare.

BLAN SHUTTE LONG & CURL MASCARA -ofera support genelor natural, pentru definire si curbare.

 

  • Produsele destinate stilizarii sprancenelor sunt esentiale pentru a corecta, contura sau defini forma naturala a sprancenelor.  Pornim de la setul cu 7 sabloane, pentru design-ul potrivit sprancenelor si continuam cu paleta de baza BLAN SHUTTE EYEBROW PALETTE 3 COLORS, acompaniata de 3 formule pigmentate BLAN SHUTTE EYEBROW MASCARA.
  • Paletele de farduri BLAN SHUTTE INNOCENT NUDE EYESHADOW si URBAN NEUTRAL PALETTE contin fiecare cate 10 culori intens pigmentate si foarte cremoase, ceea ce va ofera posibilitatea realizarii de look-uri diverse, atat pentru un make-up de zi, dar si de seara.  Tonurile din palete sunt potrivite atat pentru un ten deschis la culoare, dar si masliniu, iar cu ajutorul texturilor: mate (de tranzitie), sidefate si cu particule iluminatoare,  creativitatea ta nu are limite.
  • Evidentierea ochilor, cu tus este cu adevarat facila si armonioasa. Atat cu ajutorul tusului tip creion , BLAN SHUTTE EYELINER PEN TYPE, dar si cua tusului in formula de gel trasezi o linie perfecta, fara intreruperi. Nu se transfera, rezista intreaga zi fara retusuri. Formule  foarte pigmentata, de negru intens.

 

Blan Shutte ROMANIA se distribuie online pe www.neicha.ro,  cu preturi de lista afisate, iar la prezentarea diplomei, in calitate de lash stilist/ make-up si brow artisti veti fi extrem de surprinsi de un SUPER AVANTAJ, care va permite sa revindeti produsele noastre, sa le recomandati clientelor dvs.

Prin make-up iti expui sentimentele, starea de bine. Devino  increzatoare, cu Blan Shutte.

 

 

 

 

Leave a Comment