Eveniment aniversar 4 ani Neicha Romania + Top 100 clienti!

Posted by Floriana 05.03.2018 0 Comment(s)

Primul dublu eveniment in domeniul lash making, in Romania!

Aniversare 4 ani Neicha, in Romania + Top 100 clienti; 

 

  • Data de 27 febraurie a fost o zi dedicate sarbatorii. Am gandit aceasta zi ca celebrarare a 4 ani de Neicha in Romania si a partenerilor si colaboratorilor nostri.

  • Suntem recunoscatori si va multumim pentru sustinere si alegerea facuta (brandul Neicha, O’Clair, TabyaLashes, Luanes, Blan Shutte! Astfel, aniversarea a 4 ani a brandului Neicha in Romania si premierea clientilor top 100, conform clasificarii in anul precedent a fost un eveniment wow, de luat aminte!

 

 

  • Clientii care s-au afla in Top 100 au fost  contactati de catre un reprezentant Neicha si au fost trimise invitatii; Facturile la cumparaturile pe www.neicha.ro sunt cumulative si astfel, au adus rasplata  anului 2017. Clientii TOP 100 au primit diplome personalizate, discounturi pe tot anul 2018 si cadouri. Traditia continua si anul acesta, asadar continuati cumparaturile la produsele voastre preferate!

  • Vremea nu a fost prea draguta cu noi, dar nu v-a speriat si ati fost alaturi de noi, in acest moment festiv. Pentru cei care totusi nu au ajuns din cauza vremii, am realizat scurte  live-uri  din aceasta petrecere a lash artistilor, am facut o multime de poze si transmis momentul cand echipa de dansatori profesionisti TABOO a incins spiritele si imaginatia tuturor.

 

 

  • Tabya Tabuica a fost cea care a luat cuvantul in cadrul evenimentului si a felicitate si premiat colaboratorii, echipa Tabya Eyelashes & Beauty si membrii echipei Neicha Romania. Am avut astfel ocazia sa ne intalnim cu o parte din voi cu care ne-am auzit doar telefonic. Si pentru ca Tabya este cea care a facut totul posibil, pentru ca ne inspira pe noi ca echipa si pe atâtea alte persoane, am premiat-o cu titlul: CEO&Best Inspiration Lash Trainer.

  • Dress cod-ul a fost Green Inspiration (in tandem cu nuanta de verde a log-ului Neicha), iar  super petrecerea Aniversara Neicha Romania si Top 100 clienti a presupus o astmosfera dinamica: muzica faina si DJ, sesiune foto profesionala, premierea celor mai fideli clienti (Cei din TOP 10 clienti beneficiaza de discount-ul de 30% stabil, pe tot anul, aplicat la toate gamele de produse comercializate, iar cei  din TOP 100 clienti, beneficiaza de discount stabil 20%), tot anul 2018; 

  • Multumim inca odata pentru prezenta la eveniment si sustinerea acordata. Anul viitor, in 2019 vom sarbatorii TOP-ul pentru anul in curs si facturile cumulative va vor aduce surprize si mai multe. Anul acesta a fost doar o incalzire si speram ca la urmatorul moment aniversar vremea sa fie mai prietenoasa! Va daruim in imagini momentele de la petrecere!


 

WEB: www.neicha.ro

Instagram: @neicharomania

Facebook: Neicha ROMANIA & Tabya Lash Academy

Adresa: Intrarea Catedrei 17-23, etaj 7.

Parcare Gratuita!

 

WEB: www.extensiigenecursuri.ro

WEB: www.tabyalashes.com

Instagram: @tabyalashes

Facebook: Tabya Lashes

Adresa: Intrarea Catedrei 17-23, etaj 7.

Parcare Gratuita!

Leave a Comment