Mit si adevar despre ingredientul adezivilor de gene Carbon Black

Posted by Floriana 02.03.2018 0 Comment(s) Noutati Neicha,

Dragilor, va propun un subiect pe care consider ca fiecare lash stilist trebuie sa il cunoasca. Este vorba de adezivii de gene si unul din cele mai des intalnit ingredient: CARBON BLACK.

 

 

  • Majoritatea adezivilor de extensii de gene, contin Carbon BLACK. Si pentru ca se vehiculeaza diverse aspecte, zic sa facem cunostinta cu aceasta substanta!

 

 

  • Carbon BLACK sau carbon tehnic- Uneori este confundat cu funingine, dar au diferite metode de preparare și un cu totul alt set de proprietăți. Carbonul negru este utilizat pentru a îngroșa adezivul și este un substituent. Acesta este utilizat ca un component de intinsificare a puterii adezivului si nu a vitezei. In plus, acesta servește ca pigment negru (colorant) si încetinește procesul de "îmbătrânire" (dezintegrare a polimerilor). Pur și simplu, datorită acestui component, legătura dintre genele naturale și cele artificiale au o retentie mai indelungata.

  • Conținutul de Carbon Black în adezivul pentru extensiile de gene nu este mare, mai puțin de 5% din continutul recipientului, (asadar suntem la distanta de normele nocive, pentru cei fals alarmati din aceasta pricina). Din punctul de vedere al expertilor si sigur ca si eu sustin asta, deoarece Carbon Black nu atinge pielea și nu are evaporare (dacă nu intră într-o reacție termică), acesta nu este periculos pentru sanatate.

 

  • In plus, Carbon Black este bine “conservat” in adeziv, astfel acesta nu se va exterioriza in aer, in calitate de praf.
  • Asadar, Carbon Black este un ingredient pe care il intalnim in majoritatea adezivilor, dar fara a prezenta vreun risc.
  • Mentionez ca singurele cazuri in care se poate totusi achizitiona si utiliza un adeziv fara carbon (deci transparent) este fie pentru persoanele care stiu de alergia la acest ingredient, fie la genele colorate foarte deschis-(roz, galben, rosu) pentru a nu se retine la baza pigmentul, care sa fie vizibil.

 

  • Sper ca a fost de foarte mare folos acest articol si daca aveti sugestii despre un subiect anume ce tine de domeniul lash making, va invit sa imi scrieti si o sa revin cu detalii despre respectiva tematica.

Leave a Comment