TWIN LASH, tehnica inovativa brevetata de Tabya Tabuica!

Posted by Floriana 05.03.2018 0 Comment(s)

Pe o piață în continuă mișcare, inovația te diferențiază clar de competiție, astfel încât nevoia de schimbare se resimte și în domeniul beauty. Lash making-ul in Romania se dezvolta cu pasi rapizi si practicand aceasta meserie trebuie sa iti oferi mereu un update. In cadrul Tabya Lash Academy trainerii au structurat o programa complexa, echilibrand partea teoretica,cu partea practica.

 

 • Cea mai recenta inovatie in cadrul Academiei este cunoscuta prin Cursul de volum, bazat pe tehnica brevetata de Tabya Tabuica. 
 • Pasiunea și inovația au fost lucrurile care au motivat-o pe Tabya în a dezvolta tehnici esențiale pentru extensiile de gene, imbogatind meniul cursurilor.

In baza experientei in lash making si prin cunoasterea necesitatilor clientilor am dezvoltat o serie de tehnici care corespund perfect exigentelor clientelor finale. A gandit astfel o tehnica extra rezistenta si cu volum, punand accent si p e coordonarea lash artistilor care doresc sa isi eficientizeze timpul de lucru pentru procedura de aplicare sau intretinere a extensiilor de gene.

 

In cele ce urmeza dorim sa aduc in prim plan tehnica brevetata TWIN LASH, despre care cu siguranta ati auzit si sunteti curiosi sa aflati mai multe detalii sis a va inscrieti la curs.

Astfel TWIN VOLUME  4-10D, la baza  dezvolta o serie de tehnici cu diverse efecte de volum si intensitate, care ofera o gama larga de avantaje:

 

 • rezistenta mai mare cu 1-2 saptamani fata de alte tehnici lash making;
 • cantitate minima de adeziv pe fir;
 • posibilitatea de a crea volume si efecte intense pentru o privire profunda;
 • nu necesita timp de executie mai mare decat in tehnicile alternative- clasice;
 • fiind realizate cu fire extra subtiri, cu grosime 0,04 -0,06, nu incarca si nu ingreuneaza firul natural;
 • sunt usor de ingrijit dupa aplicare si nu creaza niciun discomfort la purtare;
 • se pot realiza derivate, efecte extra, precum Kardashian Look sau Blossom Effect;
 • chiar si supuse la test, usor “agresate” mecanic acestea se mentin perfect;

 

Tehnicile TWIN se impart in 3 categorii cu efecte diferite, astfel tehnica potrivita se va selectiona in functie de dorinta clientului, referitoare la efectul final si avand in vedere- densitatea genelor naturale, grosimea firelor naturale, zona de partajare a volumului.

Tehnicile TWIN va propun urmatoarele Efecte:

 

 1. TWIN CLASSIC poate fi 4D, 6D sau 8D. Acesta subtehnica ofera efect de intensitate a culorii, imitand geana groasa, dar utilizand grosimi mici precum 0,04 / 0,05 / 0,06 * din extensiile de gene brand TABYA LASHES.

Se obtine volumul intens in baza si varfuri, in functie de alegerea 4D pana la 8D. Twin Classic 8D este extrem de intens, opulent, evident pentru un efect extravizibil al extensiilor de gene. Acesta poate fi innobilat prin lungimi mai scurte. Twin Classic sigileaza perfect geana naturala, de unde rezulta o rezistenta incomparabila. Fata de toate efectele de TWIN, cea Classica este renumita pentru retentia extensiilor de gene.  Asadar, in functie de volumul ales 4D, 6D sau 8D Twin Classic va arata diferit ca intensitate. 

 1. TWIN VOLUME poate fi 4D / 6D / 8D / 10D. Aceasta tehnica reproduce perfect volumele manuale si cele tip rolling, insa marele avantaj este sigilarea firului natural in mod invizibil. Aceasta sigilare ne ofera rezistenta in plus fata de tehnicile Hollywood sau Russian. Twin Volume se realizeaza cu grosimile: 0,04 / 0,05 / 0,06 / 0,07. Fata de Twin Classic acesta nu este la fel de intens, volumul este repartizat catre varfuri, uniformizat, oferind linie perfecta, efect de gene voluminoase si naturale in acelas timp. Aceasta metoda o recomandam doamnelor cu o densitate mica de gene naturale sau prezenta distantelor neuniforme dintre genele naturale. De asemenea, aceasta tehnica este perfecta pentru doamnele cu genele naturale crescute in straturi evidente. Baza ramane subtire, cu spatii printre gene pentru eliminarea rapida a riziduurilor acumulate. TWIN VOLUME  arata mai putin intens decat TWIN CLASSIC cu acelas “D” (ex. Comparand Twin Classic 8D, cu Twin Volume 8D), insa efectul ramane sa fie unul sofisticat, elegant, fara excese.
 2. TWIN HYBRYD poate fi 4D / 6D / 8D / 10D. Aceasta tehnica este o combinatie dintre tehnica Classica si Twin Volume si ofera un efect inedit de formare a genelor direct de pe placuta. Varfurile sunt usor desfacute, astfel aceasta tehnica imbina gratios baza stabila si rezistanta a Twin-ului Classic si volumul sofisticat al varfurilor din Twin Volume. Volume se vor realiza cu grosimile: 0,04 / 0,05 / 0,06 / 0,07, in functie de grosimea genelor naurale, volumul ales si rezultatul dorit.

 

 • Prin acest articol am dorit sa va prezentam avantajele fiecarei tehninici si sa aflati nuantele fiecarei categorii. Toate aceste tehnici combinate ofera un efect personalizat de “Perfect- Imperfect”, care cat de curand va face parte din noile tendinte.
 • Asadar, este timpul pentru urmatorul pas in lash making! Daca inca mai ai intrebari legate de Cursul de volum TWIN LASH, sustinut chiar de Tabya Tabuica sau despre celelalte cursuri ale Academiei, iti oferim serviciul de consigliere, apeland la r. sau lasandu-ne un mesaj cu numele si numarul tau de telefon.
 • Chiar daca tehnicile TWIN rezista mai mult, dupa 6 saptamani de purtare nu se va face intretinere, ci reaplicare. Deoarece adezivul isi pierde total din proprietati, dupa 6 saptamani si extensiile ramase risca sa cada in cel mai scurt timp.
 • Singurul minus al tehniciilor TWIN este ca indepartarea totala a extensiilor pana in 3 saptamani de purtare este mai complicata si indelungata, din cauza sigilarii.

 

Tehnicile Twin presupun utilizarea unei cantitati mici de adeziv, de aceea la unele persoane sensibile, alergice aceasta tehnica este cea mai potrivita si o vor considera acea tehnica mult asteptata. Pentru astfel de persoane recomandam utilizarea si a unui senzational adeziv cu evaporare minima, din noua generatie – adezivul Xpert Flex,  de la TABYA LASHES brand.

Daca sunteti Lash Artist, prima Academie de extensii de gene din ROMANIA, TABYA LASH ACADEMY, ofera curs specializat TWIN LASH VOLUME, atat in Bucuresti, cat si in alte orase si tari.

 

ACADEMIE TABYA si Produse Professionale TABYA LASHES

WEB: www.extensiigenecursuri.ro

WEB: www.tabyalashes.com

Instagram: @tabyalashes

Facebook: Tabya Lashes

Adresa: Intrarea Catedrei 17-23, etaj 7.

Parcare Gratuita!

 

PRODUSE PROFESIONALE NEICHA, OCLAIR, BLAN SHUTTE, LUANES:

WEB: www.neicha.ro

Instagram: @neicharomania

Facebook: Neicha ROMANIA & Tabya Lash Academy

Adresa: Intrarea Catedrei 17-23, etaj 7.

Parcare Gratuita!

 

Leave a Comment