Ofertele lunii Februarie, la produse si cursuri de lash making!

Posted by Floriana 01.02.2018 0 Comment(s) Noutati Neicha,

Dragilor, asa cum am mai spus, dorim ca 2018 sa fie cel mai bun de pana acum. Sa reflecte exact evolutia noastra si a voastra ca lash stilisti, profesionalismul si prietenia noastra! Astfel, in fiecare luna vrem sa va surprindem cu cele mai interesante oferte si noutati in domeniul lash making-ului!

Sub acest imbold, in luna Februarie realizam un cumul de suprize dedicatre voua si lansam proiecte diverse atat in privinta produselor, dar si a cursurilor.

 

 

 

Oferta la casetele de gene !

 • In primul rand, cea mai indragita promotie la casetele de gene ramane activa! Astfel, genutele, printre primele consumabile si cu o importanta covarsitoare in lucru sunt implicate in Oferta Lunii. Iata cum: 3+1 Cadou; 6+2 Cadou; 9+3 Cadou. Va permitem astfel sa incercati diferite curburi, grosimi si game de extensii gene.

2+1 la pigmentii LUANES

 • Apoi, avem o noua promotie pe platforma www.neicha.ro, la pigmentii pentru micropigmentare si microblading LUANES: 2+1 Cadou! Aceste produse sunt printre cele mai noi in sortimentul nostru, dar au printre cele mai bune recenzii in Europa si America.
 • Asadar, la achizitia oricaror 2 pigmenti, pe cel de-al treilea il primesti  CADOU (la alegere). 
 • Pigmentii LUANES sunt definiti prin calitatea cea mai inalta, varietatea nuantelor populare si in voga si culoarea profunda si bogata (obtinuta datorita continutului optim al pigmentului colorant in amestec).

Tombola lunii Februarie!

Pe langa folosirea produselor profesionale, de calitate inalta, educatia este necesara pentru a garanta dezvoltarea si succesul, indiferent de domeniu. Pe o piata in continua miscare, inovatia te diferentiaza clar de competitie, astfel incat nevoia de schimbare se resimte si in domeniul beauty.

 • Prin training-uri si practica intensa poti sa avansezi in lash making si sa ajungi la un nivel de excelenta. Acesta a fost imboldul echipei noastre cand am gandit super concursul lunii FEBRUARIE. Miza este de-a dreptul wow si anume castigatorul va participa la cursul TWIN LASH, sustinut si brevetat de Tabya Tabuica, nume marcant in domeniul lask making din Romania si la nivel international. Un astfel de curs costa in mod normal 350 euro si iti aduce cunostinte teoretice si practice care sa te propulseze la un alt nivel. 
 • Cum participi este foarte usor! Achizitiile produselor profesionale Tabya Lashes, Neicha, Oclair, Luanes si Blan Shutte, din luna februare, in valoare de minim 1000 lei iti ofera sansa la castig. Pe data de 28 februarie se va afla si numele castigatorului, prin tragere la sorti. 
 • Comenzile se realizeaza online: www.tabyalashes.com si www.neicha.rosau direct la show room-ul principal din Bucuresti: Str. Intarea Catedrei. Nr.17-23, sector 1.
 • Tehnica de lucru TWIN LASH presupune accent pe redefinirea volumului, a intensitatii, culorii și rezistentei genelor. 

Cadourile saptamanale!

 • Saptamanal oferim cadouri si gandim oferte promotionale, atat pentru clienti fideli, dar si pentru cei care ne descopera si realizeaza o prima comanda, fie pe www.neicha.ro, fie pe www.tabyalashes.com
 • In perioada 29.01-4.02.2018, Cadoul nostru la comenzile dvs. de minim 500 lei este la alegerea dvs. intre adezivul Xpert Flex si Sped Up, ambii din gama Tabya Lashes si apreciati de clientii nostri pentru rezultatele obtinute. Astfel, in functie de rapiditatea cu care lucrati, va oferim adezivul potrivit.
 • Iata detalii despre Xpert Flex http://www.neicha.ro/pro…/adezivi-gene/TABYA-X-PERT-ADHESIVE
 • Detalii despre Speed Up http://www.neicha.ro/p…/adezivi-gene/TABYA-SPEED-UP-ADHESIVE
 • In plus, livrarea este GRATUITA la comenzi de minim 300 lei (exceptie fac adresele cu extra kilometri).
 • Promotiile la produse NU se cumuleaza, astfel este bine sa va informati cu privire la fiecare oferta in parte si sa o alegeti pe cea care vi se potriveste cel mai bine!

Oferte exclusive, Tabya Lash Academy!

In plus, ca tot am amintit de cursurile Tabya Lash Academy, nu trebuie sa omiteti preturile speciale pentru luna Februarie! Inscrierile se realizeaza online: www.extensiigenecursuri.ro

Aniversare 4 ani Neicha, in Romania + Top 100 clienti

 •  Pasiunea pentru lash making si munca neincetata in domeniu au determinat-o pe Tabya acum aprox. 4 ani sa aduca brandul profesional de produse Neicha, in Romania! Si asa a inceput dezvoltarea lash making-ului in Romania. Azi, produsele Neicha, alaturi de O’Clair si TabyaLashes sunt cele mai apreciate in Romania si bineinteles si pe plan international. 
 •  Vom marca momentul print-un dublu eveniment, pe 27 februarie: Aniversare 4 ani Neicha, in Romania + Top 100 clienti, la care va asteptam!
 •  V-am starnit interesul? Ei bine, este tocmai ce ne doream.

Save the date: 27.02.2018, de la ora 17:00
Cu ce o sa va surprindem?
- Muzica; DJ, sesiune foto si o atmosfera dinamica;
- Premierea celor mai fideli clienti, cu diploma si discount la achizitia de produse tot anul 2018; 
- Prezentarea oficiala a partenerilor nostri;
- Prezentarea noutatilor de produse;
- Oferirea de cadouri; 
- Invitat special, surpriza;
- Intalnirea cu colegii din domeniul lash stilist;
- Tort festiv si multe baloane, party time;
- Dress code: Smart Casual, poarta un accesoriu verde;

 • Suntem recunoscatori si le multumim partenerilor si clientilor nostri pentru sustinere si alegerea facuta! Astfel, aniversarea a 4 ani a brandului Neicha in Romania si premierea clientilor top 100, conform clasificarii in anul precedent o sa fie un eveniment wow, de luat aminte! 

 

O luna plina, cu multe obiective din partea echipei Tabya&Neicha Romania! Vrem sa ne fiti apoape si impreuna sa reusim sa indeplim cele mai frumoase lucruri si bineinteles atat noi, cat si voi sa avem acea bucurie, cu fiecare zi: ca suntem mai implicati, mai buni in ceea ce facem!

Leave a Comment