Adezivul Standard, produs de top pentru lash stilisti

Posted by Floriana 29.08.2017 0 Comment(s)

     Adezivul, regele produselor necesită atenție maximă. De fiecare data, spunem clientilor nostri ca adezivul se va alege în funcție de nivelul profesionistului: de la începător la avansat, după timpul de aplicare, după viteză sa de prindere și uscare, după rezistență acestuia și vaporizarea lui.

     Datorita diversitatii de adezivi (Neicha Si O’Clair), uneori va este greu sa va hotarati la cel potrivit si de aceea venim in intampinarea dvs. cu acest articol. Va aducem in atentie adezivul Standard.  Master Lash Stilistul Tabya Tabuica afirma despre acest adeziv “am fost cucerita definitiv”, iar dupa a fost deja greu sa ma despart de el. Acesta este sentimentul oferit de adezivul Standard.


- Are o prindere extra rapida, deci pentru tehnica Russian volume, Hollywood este perfect!;
- Aderenta perfecta, chiar daca nu se foloseste primer sau absolute glue starter (*exclus pentru tenurile cu exces de sebum);
- Te cucereste prin durabilitatea lucrarii. Rezista pana si la 6 saptamani. Clientele revin la intretinere cu 50% din gene (mentiune pertinenta, sigur la cliente care isi ingrijesc foarte bine genele).;
- Fata de alti adezii, are re o formula universala astfel fiind compatibil in  proportie de 80% din cliente, asigurand durabilitatea dorita atat de lash stilist, dar si de clientele finale;
- Ce este extrem de important Fiind un adeziv din gama celor ultra rapizi,  daca stai prea mult pana ajungi pe fir, acesta se va prinde, dar nu va rezista! Este tipic pentru adezivii cu care se lucreaza intr-un ritm alert.
- Nu ai timp sa "dansezi" pe fir, trebuie sa pozitionezi extensiile imediat pe firul natural in pozitia corecta;
- In cazul in care extensiile se lipesc  intre ele, la separare cu penseta acestea nu rup firul natural si nu sar de pe firul natural, lucru care pe mine personal ma intereseaza maxim! Se intampla oricui sa se mai lipeasca 2 "russesti"
- Uscarea definitiva 5-6 ore;
- Consistenta lichida, ce ajuta sa nu lipesc genele intre ele si sa obtineti o lucrare curata.
- Nu formeaza buline pe fir, se intinde minunat;
- La intretinere se curata usor, aluneca de pe fir, fara sa lase urme pe geana naturala. Nu este la fel de dur ca alti adezivi. Recomandat pentru toate tehnicile de volum. Lash stilistii care adora adezivul Master (Neicha) vor fi placut surprinsi de calitatile adezivului Standard.

In ceea ce priveste conditiile de pastrare, recomandam ca adezivul sa fie pastrat la intuneric, intr-un dulap. De la deschidere valabilitatea este de 1 luna de zile. Va recomandam sa analizati ultima pagina din catalogul Neicha (in varianta online sau printat), pentru a va informa cu privire la conditiile de Pastrare si depozitare pentru adezivi si restul produseler din gama.

 

Leave a Comment