Pentru genele dvs. ingrijirea „2 în 1” este acum disponibila!

Posted by Floriana 21.08.2017 0 Comment(s)

Un UPDATE si o revelatie pentru 2017 in materie de produse after care (in lash making) este tratamentul pentru gene și fixativul “2 în 1” Blossom Dual Essence. Un mix de produse si ingrediente necesar clientelor care doresc gene sanatoase si extensii de lunga durata.

Astfel, cu un singur produs ne asiguram atat regenerarea genelor naturale, cat si mentinerea curburii si uniformizarea extensiilor de gene.

 

Cat de simplu este sa ai gene sanatoase si frumoase!

 

Esenta nutritiva

  • Aplicati Blossom Grow & Nourish Essence chiar deasupra bazei genelor(ca o linie de tus), urmand sa fie asimilat de piele si sa actioneze  la radacina genelor. Avand gene naturale sanatoase, ne putem bucura mai mult timp de extensiile de gene si de tehnici de volum bogate. Pentru eficienta maxima, se recomanda folosirea serumului de 2 ori pe zi, intr-o cura de minim 2 saptamani. Se poate aplica si pe genele inferioare sau chiar pe sprancene, acolo unde exista foliculul de par.

Un strat protector transparent

  • Blossom Protecting Clear Coating - Acesta acoperă extensiile de gene cu o peliculă protectoare, prelungind astfel longevitatea lucrarii. Aplicatorul este tip rimel si folosirea este extrem de usoara. Se recoamada aplicarea lui dupa perierea genelor. In plus, imbina varfurile genelor naturale cu cele ale extensiilor, punand in evidenta privirea, intr-un mod natural. Fixativul transparent se poate aplica si pe sprancene, in scopul stilizarii lor.

 

 

  • Dragi purtatoare de extensii, sa nu va lipseasca  acest tratament  pe care sa-l adaugati in rutina de ingrijire  de acasa si sa il folositi pana reveniti la o nouă aplicare. Ganditi-va doar ca in momentul aplicarii extensiilor, genele naturale suporta o sarcina extra si trebuie sa ne preocupe si sanatatea lor, nu doar esteticul.
  • Dragi lash stilisti, este foarte important sa recomandati acest produs clientelor dvs. si sa le vorbiti despre beneficiile sale. Intelegand rolul sau, va veti usura practic munca. Se va diminua considerabil numarul clientelor care se prezinta la aplicare si intretiner ecu genele natural subtiate excesiv, deteriorate sau cu goluri.

Accesati site-ul www.neicha.ro si descoperiti o categorie de produse dedicate ingrijirii genelor, fie ca purtati extensii de gene, fie doriti sa stimulati cresterea genelor naturale, gasiti tratamentul potrivit.  

Leave a Comment