Ample Lash Essence, tratamentul MINUNE!

04.02.2016 0 Comment(s)

      Dragelor, dedicam acest articol singurului tratament pentru hidratarea genelor naturale, pe perioada purtarii extensiilor de gene. Domeniul Lash Making este asociat de multe ori cu esteticul, dar trebuie sa punem pret si pe ingrijire. Dupa cum stiti, orice formula uleioasa ar distruge adezivul si extensiile de gene cad. Formula inovatoare a tratamentului Ample Lash Essence ofera genelor naturale ingredientele de care au nevoie, sa fie sanatoase, dar permite si purtarea extensiilor de gene fir cu fir, fara nicio grija. 

    In continuare veti afla mai multe detalii despre Ample Lash Essence, rolul sau si modalitatea de aplicare.

 

                                              RECOMANDATI CLIENTELOR

    Comunicarea lash stilistului cu clientul sau este foarte importanta si recomandarile pe care le faceti cu privire la ingrijirea genelor pe perioada purtarii extensiilor de gene sunt pretioase. De aceea, informati-va clientele cu privire la acest produs si rolul sau. Achizitionati setul si oferiti-l clientelor, pentru ingrijirea de acasa.

 

NEICHA AMPLE LASH ESSENCE 5ml

    Produsul vine intr-un flacon transparent, in cantitate de 5 ml. Se poate achizitiona in set de 5 buc.sau 10 buc. Rolul sau principal este dupa cum am mentionat, sa ofere nutritie pentru genele naturale, care uneori sunt slabite fie din cauza folosirii frecvente de rimel, fie din cauza purtarii pe termen lung a extensiilor de gene.

    Ample Lash este o esenta non-grasa, care se foloseste si pentru  sprancene. Astfel, odata ce veti incerca produsul, veti fi incantate de efectul lui dublu, atat pentru gene, cat si pentru sprancene.

    Este chiar un produs MINUNE, 99% dintre utilizatori au observat ca genele au devenit mai rezistente si mai lungi, dupa nunai 10 zile de la aplicarea regulata. Ample Lash Essence are grija de genele dumneavoastra, iar daca acestea sunt afectate, revitalizeaza si restabileste echilibrul de substante nutrivite pentru gene naturale sanatoase, puternice.

 

ENERGIZANT PENTRU GENELE NATURALE

   Produsul actioneaza prin stimularea circulației sangelui la radacina genelor. Continutul sau bogat in ingrediente benefice accelereaza considerabil ciclul de regenerare al genelor naturale si astfel, ne putem bucura de extensiile de gene si in acelasi timp oferim sanatate genelor noastre. Mai ales, persoanele care nu fac pauza la recomandarea lash stilistului, vor aprecia tratamentul.

 

CUM SE UTILIZEAZA?

    A se agita bine inainte de utilizare. Se aplica dimineata si seara, la radacina genelor sau sprancenelor, intr-un mod similar cu un eyeliner lichid. Daca se doreste, pentru rezultate maxime se pot peria genele. Se aplica de doua ori pe zi.

 

IMPORTANT!

Cu scopul de a se vedea rezultat, este imperativ sa se foloseasca acest produs de doua ori pe zi, timp de 10-14 zile.

 

Leave a Comment