Am aniversat 6 ani Neicha Romania!

Posted by Floriana 20.03.2019 1 Comment(s)

Ziua de 19 martie am dedicat-o Aniversarii a 6 ani Neicha in Romania si editiei a doua pentru TOP 100 clienti !

 

Clientii care s-au afla in Top 100 au fost  contactati de catre un reprezentant Neicha si au fost trimise invitatii; Dupa cum stiti, facturile la cumparaturile pe www.neicha.ro si www.tabyalashes.com sunt cumulative si astfel, au adus rasplata anului 2018. Clientii TOP 100 au primit diplome personalizatediscounturi pe tot anul 2019 si cadouri. Traditia continua si anul acesta, asadar continuati cumparaturile la produsele voastre preferate!

Daca anul trecut am avut ca dress code Green inspiration, anul acesta am sarbatorit intr-un stil casual Denim & White. Dragilor, ne-am distrat impreuna, am premiat clientii fideli din Top 100 clienti si ne-am jucat! Jocul "Stii si Castigi" a fost amuzant, intrebarile fiind atat din domeniul lashes, cat si curiozitati. Raspunsurile voastre corecte au fost premiate cu cadouri diverse, in produse.

Surpriza sedintei foto a fost pe placul vostru si am realizat amintiri frumoase! Am socializat, ne-am vazut pentru prima oara cu clientii care au ales pana acum sa comande doar online www.neicha.ro, ne-am imprietenit, am ras, a fost o seara dedicata prieteniei. Ne punem toata forta pentru ca voi, clientii Neicha Romania sa evoluati frumos in cariera si sa aveti alaturi mereu un partener de incredere.

Impreuna este cuvantul care caracterizeaza ascensiunea brandului si a echipei Neicha Romania.

Multumim inca odata celor prezenti, dar si celor care au fost alaturi de noi cu gandul si au urmarit transmisiunile live pe Facebook. Apreciati profesionalismul de care dam dovada, calitatea produselor si ajutorul pe care vi-l ofera reprezentantii de vanzari in ceea ce priveste consilierea in alegerea produselor potrivite.

 

 

WEB: www.neicha.ro

Instagram: @neicharomania

Facebook: Neicha ROMANIA & Tabya Lash Academy

Adresa: Intrarea Catedrei 17-23, etaj 7.

Parcare Gratuita!

 

WEB: www.extensiigenecursuri.ro

WEB: www.tabyalashes.com

Instagram: @tabyalashes/@tabya.academy

Facebook: Tabya Lashes

Adresa: Intrarea Catedrei 17-23, etaj 7.

Parcare Gratuita!

 

1 Comment(s)

Inna:
13.05.2019, 05:15:57 PM
Reply

A fost o super petrecere aniversara #Neicha!

Leave a Comment