MAGIC BLACK COATING, formula inovativa de fixativ de gene, cu pigment negru!

06.11.2015 0 Comment(s) Noutati,

 

Magic Black Coating

este BEST SELLER, la categoria produse de ingrijire extensii gene.

 

    De ce? Va invitam sa ii descoperiti avantajele acestui produs revolutionar.

 

  • In primul rand este un excelent produs pentru fixarea extensiilor de gene si in plus, datorita continutului de pigment negru, accentueaza privirea. Ofera mai mult volum si intensifica culoarea extensiilor dumneavoastra, astfel efectul va fi fabulos!

  • Imaginati-va un învelis care va protejeaza extensiile de gene de toate impuritatile, praful din atmosfera si in acelasi timp le infrumuseteaza, punandu-le in valoare prin accentul de negru intens. De asemenea, echilibrul de hidratare al genelor va ramane optim, la fiecare folosire si extinde astfel durata de viata a extensiilor de gene. De mentionat si faptul ca nu necesita demachiere!                                                                   

  • In concluzie, este asa cum ii zice si numele, un produs magic, care se aplica la fel ca un rimel si care face diferenta mai ales pentru persoanele care nu pot sa se dezobisnuiasca de dormitul „cu fata in perna”. Formula inovatoare fortifica si ajuta extensiile de gene sa isi pastreze forma intacta, prin aplicarea regulata, pana la programarea la intretinere.

AVANTAJE:

Fixeaza extensiile de gene

 Protejeaza de impuritati si praf

Intensifica privirea

Are aplicator usor de folosit

Formula pe baza de apa

Usor de purtat in geanta

 

Mod de utilizare: Se aplica pe varful extensiilor de gene, nu si pe cele naturale, 1 data la fiecare trei zile.

Conținut : 15ml; Pret: 72 lei

 

Va invitam sa descoperiti si alte produse din gama de ingrijire extensii gene, accesand: http://www.neicha.ro/produse/produse-ingrijire-gene

Leave a Comment