5 lucruri despre adeziv, VARA!

Posted by Floriana 17.06.2021 0 Comment(s)

 

Alegerea adezivului cu care lucrezi este foarte importanta si de fiecare data trebuie sa ai in vedere urmatoarele caracteristici: experienta de lucru, consistenta, cuplarea sa, nivelul de vaporizare etc. Cu atat mai mult, trebuie sa stim ca parametrii in care actioneaza adezivil, sunt influentati si de sezonul in care ne aflam. Si cum vara a sosit, trebuie sa ne adaptam.

 

 

1. Pe timp de vara, se recomanda stilistilor de gene sa aleaga adezivi cu formule mai flexibile si usor mai lenti. De ce? Temperaturile mai inalte favorizeaza cuplarea mai rapida a adezivului. Astfel, un adeziv ce are in fisa tehnica cca. 1 secunda cuplarea, vara va actiona mult mai rapid. Iata cateva sugestii de adezivi pentru vara:

2. De insistat cu privire la pregatirea genelor naturale. Vara, caldura de afara inseamna pentru fiecare din noi transpiratie, exces de sebum, mai mult praf in general. Si in acest caz, trebuei sa indepartam impuritatile si astfel sa oferim o baza curate, in vedera aplicarii extensiilor! Sa nu va lipseasca Spuma de curatare, Cleanser, Primer, acolo unde este cazul si Accelerator. Ne asiguram in acest fel ca vom avea o retentie cat mai buna pentru adeziv si implicit pentru extensile de gene.

3. Pentru ca picatura de adeziv sa fie mentinuta cat mai mult in conditii bune de lucru, recomandam ca suport piatra de jad sau de crystal, care asigura temepratura ideala. Aceste suporturi pentru adeziv sunt “reci”si astfel picatura isi mentine forma mai bine si il folosesti mai multe minute.

4. Atentie cum amplasati A.C-ul  (aerul conditionat) in incapere si cum directionati ventilatia acestuia! Niciodata sa nu lasati sa bata pe patul de lucru, spre adeziv, pentru ca acesta usuca aerul.

5. Aceasta este o recomandare generala privind adezivii. Este cel mai bine, indiferent de sezon, datorita schimbarilor de temperatura, umiditate, sa avem un adeziv de backup, care sa fie usor mail lent sau mai rapid decat adezivul de zi cu zi, ca sa puteti alterna.

Leave a Comment