Adezivul Rapid, pentru lash stilisti profesionisti!

Posted by Floriana 23.06.2020 0 Comment(s)

Pentru o lucrare frumoasa si in acelasi timp de durata, este foarte important adezivul folosit. In functie de experienta, dexteritatea dvs. si tehnica folosita pentru aplicarea extensiilor de gene fir cu fir, trebuie sa alegeti adezivul potrivit!

Daca iubiti viteza in lash making si doriti o baza flexibila lasata de adeziv, atunci Rapidul de la O’Clair este pentru tine! Lash stilisti cu experienta s-au indragostit de acest adeziv, de la prima utilizare! 

 

“Vă recomandăm să folosiți un adeziv rapid și care să va ofere flexibilitate atât în lucru dar să o și păstreze după uscare și pe tot parcursul purtării extensiilor de gene. Un astfel de adeziv este RAPID de la O'Clair, adeziv de care noi ne-am îndrăgostit și care este perfect chiar si pentru această perioadă caldă” Ruxandra Zaharia, Master Lash Stylist si Distribuitor produse Neicha & TabyaLashes.

  • Timp de cuplare rapid, aprox. 1 secunda!
  • Formula de vâscozitate medie asigură un timp mare de lipire, cu o  vaporizare minimă.
  • Durabilitatea lucrarii, de până la 5-6 săptămâni.
  • Ideal atat pentru one by one, cat si pentru lucrul de pe placuta, sau tip „fingers”

 

Mod de folosire:

 Aplicati o picatura de adeziv in Flower Glue Palette, pe Glue Crystal Stone sau Piatra de Jad. La fiecare 20-30 min. va recomandam sa inlocuiti picatura de adeziv.  Fiecare picatura veche de adeziv se neutralizeaza cu o picatura de Primer sau  Smart Controller.

 

Leave a Comment