Politica de Returnare

Clientul S.C. E.T.G. ELTA LOGISTIK S.R.L. poate returna produsele achizitionate in urmatoarele situatii:

  1. Produsul care nu este conform cu specificatiile de pe site
  2. Coletele ce prezinta deteriorari severe
  3. Produsele ce au fost livrate gresit

Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului.

Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor, conform Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 34/2014, pentru persoanele fizice ce achizitioneaza produse din site-uri, folosind tehnicile de comunicare la distanta. 

Clientul este obligat sa notifice S.C. E.T.G. ELTA LOGISTIK S.R.L. intentia sa de a returna produsele achizitionate, prin orice mijloc de comunicare (email: neicharomania@gmail.com) sau o data cu rambursarea produsului, in termen de maximum 14 zile calendaristice de la primirea produselor.

In cazul rambursarii contravalorii produsului, aceasta se va face in cel mult 14 de zile calendaristice de la data receptionarii produselor, prin virament bancar.

Contravaloarea serviciilor suplimentare incluzand dar nelimitandu-se la transportul produselor, achitata de catre client, nu se ramburseaza.

In toate cazurile, cheltuielile de returnare/re-expediere vor fi suportate de catre client.

* Clientul se obligă să returneze produsele într-o stare impecabilă, nefolosite/netestate, cu sigiliul si ambalajul original, respectiv într-o stare în care produsele pot fi comercializate din nou. Produsele vor fi returnate împreună cu accesoriile/cadourile gratuite, în ambalajul original la sediul  S.C. E.T.G. ELTA LOGISTIK S.R.LStr. Intrarea Catedrei 17-23, et.7, birou.6111,  București, România, împreună cu formularul de retur completat si factura în care ați marcat produsele pe care le returnați.

Pentru returnarea produselor te rugam sa completezi formularul de aici.