Politici de Confidentialitate

S.C. E.T.G. ELTA LOGISTIK S.R.L. se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti cu exceptia operatorului de marketing direct.

Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.


Informatiile furnizate catre S.C. E.T.G. ELTA LOGISTIK S.R.L. sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor, contactarea clientilor, etc), conform legilor in vigoare.

S.C. E.T.G. ELTA LOGISTIK S.R.L. nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajaza spam-ul, si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora.

S.C. E.T.G. ELTA LOGISTIK S.R.L. nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

S.C. E.T.G. ELTA LOGISTIK S.R.L. nu poate fi facuta responsabila in nici un fel pentru pierderea sau alterarea datelor personale stocate de/in scopul precizat in prezentul document.


Protectia datelor personale

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice S.C. E.T.G. ELTA LOGISTIK S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.


Sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare pentru stabilirea contactului cu dumneavoastra si preluarea comenzilor dumneavoastra.


Refuzul dvs. determina imposibilitatea preluarii si efectuarii comenzilor plasate de dumneavoastra pe magazinuln nostru online, accesarea ofertelor, promotiilor si concursurilor noastre. Prin comenzile pe care le realizati consultand oferta noastra va dati acordul expres si neechivoc ca datele dumneavoastra personale sa fie prelucrate de catre S.C. E.T.G. ELTA LOGISTIK S.R.L.


Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la S.C. E.T.G. ELTA LOGISTIK S.R.L., Str. Intrarea Ctedrei, nr.17-23, etaj.7, sector.1

Daca unele din datele dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.


Frauda si spam

Site-ul S.C. E.T.G. ELTA LOGISTIK S.R.L. este gazduit de serverele unei terte firme.


In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal.


Prin prezenta declaratie va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, va rugam sa ne anuntati imediat la adresa de email neicharomania@gmail.com.

Neicha Romania (www.neicha.ro) nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului.